Wolters Kluwer is de kennispartner voor juridische en fiscale professionals

Laatst gewijzigd op: 28-03-2017
wolters_kluwer_logo.pngWij bieden up-to-date informatie, software en tools waarmee u effectiever en efficiënter kunt werken. Wij zorgen voor innovatieve manieren om relevante informatie continu beschikbaar en makkelijk toegankelijk te maken, zodat u erop kunt vertrouwen dat u altijd en overal de juiste beslissingen kunt nemen.
 
FiscaalPlus
NOAB en Wolters Kluwer hebben een collectieve afspraak voor het gebruik van FiscaalPlus, het complete online informatiepakket voor de MKB-fiscalist. Als NOAB lid heeft u dus altijd toegang tot relevante artikelen uit alle vakbladen, Memo's, Belastinggidsen, rekentools, fiscale modellen gericht op de DGA- en de IB-ondernemer en actuele themadossiers over onderwerpen die spelen bij uw cliënten, met checklists om adviesmogelijkheden te identificeren. Bekijk hier de video.
 
KBP Aangiftesoftware
KBP Online is hét alles-in-een aangiftepakket in de cloud. Verrassend compleet en verrassend voordelig. Werk waar en wanneer u maar wilt: met uw computer op kantoor, uw laptop thuis of uw tablet bij de klant.
• Alle biljetten IB en Vpb, Uitstel, Toeslagen, VA, VIA en SBA’s
• Conversiemogelijkheden vanuit andere aangiftepakketten
• Optionele modules voor deponeren jaarrekeningen KvK  en digitale accordering
• Slimme koppelingen met o.a. Twinfield, Exact, CreAim en Pinkweb
KBP Online kent een rechtstreekse koppeling met FiscaalPlus. Dat betekent dat u als NOAB lid direct vanuit een aangifte in KBP kunt doorklikken naar de relevante vakinformatie in FiscaalPlus.
 
Kijk voor meer informatie op onze website wolterskluwer.nl/kbp-aangiftesoftware.
 
Terug