Voordelen NOAB-lid

Laatst gewijzigd op: 03-01-2022
noab_logo_rgb_0.pngWordt u lid van NOAB, dan sluit u zich aan bij een vereniging van 1.000 aangesloten kantoren. NOAB biedt u een kwaliteitskeurmerk, belangenbehartiging en ontzorging door een breed dienstenpakket. U kunt op NOAB terugvallen voor advies en ondersteuning in uw dagelijks werk. En door afspraken die NOAB maakt met banken, brancheorganisaties en de Belastingdienst onderscheidt u zich bij uw mkb-klant. 
 
Als NOAB-lid profiteert u van onderstaande voordelen:
 

1. Kantoor van de toekomst

NOAB gaat de komende jaren aan de slag met het begeleiden van kantoren naar hun nieuwe rol, het kantoor van de toekomst. NOAB helpt kantoren in de transitie naar een toekomstproof businessmodel waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat. 

advies_shutterstock_1339289570.jpg
 

2. KWALITEITSBORGING EN PROFILERING MET HET KEURMERK noab_keurmerk_rgb_0.jpg

NOAB wordt gezien als serieuze gesprekspartner door stakeholders en creëert onderscheidend vermogen door het profileren van het kwaliteitskeurmerk (o.a. verklaringen). Dit profileren gebeurt richting instanties en overheden, maar ook naar mkb’ers en zzp’ers met de NOAB-Keurmerk website

3. KENNISCENTRUMicoon_website_nieuw.jpg

NOAB-kantoren kunnen gebruik maken van het kenniscentrum, met daarin o.a.: 
• Fiscaal Antwoord inclusief Navigator, XpertHR, CAO Research, Pensioen Research
• Modellen (van arbeidsrecht tot Vpb), artikelen, stappenplannen, klantbrieven, etc.
• Het NOAB Kwaliteitssysteem (NKS)
• Vaktechnische praktijknotities en kennisvragen
 

go_hr_0.jpg4. DIENSTVERLENING

NOAB biedt een breed dienstenpakket aan, waaronder: benchmark Kantoorcijfers, folders e.d. voor klanten, nieuwsbrieven, evenementen/bijeenkomsten, een nieuwsbrief-generator, het magazine van NOAB '&GO', een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, NOAB Next (zie punt 9).

icoon_helpdesk_0.jpg5. ONDERSTEUNING

Aangesloten kantoren kunnen gebruik maken van ondersteuning door het NOAB-secretariaat, de gratis helpdesk en advies van specialisten, hulp bij calamiteiten.

6. BELANGENBEHARTIGING EN GIDSFUNCTIE 

NOAB behartigt uw belangen bij o.a. banken, de overheid en de Belastingdienst. Tevens vertalen wij belangrijke trends en ontwikkelingen naar handvatten voor de praktijk.

7. EDUCATIEopleidingen_0.png

NOAB biedt een uitgebreid en scherp geprijsd educatieprogramma aan om uw kennis op peil te houden. NOAB biedt naast een breed scala aan vaktechnische opleidingen ook educatie aan dat gericht is op de transitie en nieuwe rol van het kantoor. De cursussen zijn geaccrediteerd door RB en NIRPA en grotendeels toegankelijk voor externe cursisten.

8. NOAB-COMMUNITY 

Leer uw NOAB-collega’s kennen op bijeenkomsten en evenementen, op het online forum of zoek collega’s in de buurt.

9. NOAB Nextlogo_noab_next_nieuw_4.png

Met NOAB Next kunt u de IT-inrichting van uw kantoor en de IT-gerelateerde processen optimaal automatiseren. Met Next zorgt u ervoor dat uw productiestraat ‘op rolletjes loopt’ en dat uw kantoor zoveel mogelijk digitaal werkt. Een belangrijke bouwsteen om toekomstproof te werken. NOAB Next is een extra betaalde dienst die u kunt afnemen. Deelname duurt standaard één jaar. Het Next-traject is een zeer compleet concept.

 

Download alle voordelen en de tarieven van het NOAB-lidmaatschap

afspraak_0.jpgKENNISMAKEN

Wilt u liever eerst meer informatie of wilt u vrijblijvend kennismaken in een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met Ellen van der Laan of Sabine Hurkens via tel. 073 - 614 14 19 of welkom@noab.nl.  

AANMELDEN aanmelding_0.jpg

Bent u van mening dat u zonder meer aan de kwaliteitsnormen van NOAB kunt voldoen en wilt u met uw kantoor meteen deze stap maken? Ga dan naar Hoe word ik lid

 

Terug