&GO: voor ondernemersadviseurs in de administratieve en fiscale sector

Laatst gewijzigd op: 11-01-2022

cover_go_1_2021.jpg“De omwenteling in de branche die steeds duidelijker zichtbaar wordt en de heldere visie op het toekomstige profiel van kantoren in de financiële sector maakt dat we ‘door’ moeten”. Zoals het beleidsplan van NOAB luidt ‘Stilstaan is geen optie!’

&GO staat voor doorgaan en streven naar vooruitgang. Ingrediënten die onmisbaar zijn in de transitie naar een toekomstproof kantoor.

Redactionele formule

Het magazine van NOAB: &GO is een gedrukte uitgave en bestaat uit een combinatie van diverse rubrieken zoals trends & ontwikkelingen, ICT & innovatie, skills, vitaliteit en samenwerken. Ook komt de nieuwe dienstverlening NOAB Next aan bod en overige diensten zoals advies, educatie en het NOAB-keurmerk. Maar waar ben je als brancheorganisatie zonder je leden? Een stuk ‘human interest’ mag dan ook zeker niet ontbreken. Ook daar wordt op ingespeeld met rubriek 'community' en verhalen vanuit de ondernemer oftewel de klanten van NOAB-kantoren.

Het magazine wordt 4 x per jaar uitgebracht en heeft een oplage van 2.500 stuks per editie.

Gratis voor NOAB-leden

NOAB-leden ontvangen alle edities van &GO gratis. Daarnaast wordt &GO online gepubliceerd op de NOAB-website exclusief voor leden.

GedruktE uitgave

NOAB heeft bewust gekozen voor een gedrukte variant in plaats van een digitale. In 2019 heeft NOAB een communicatieonderzoek uitgezet onder leden en uit de resultaten is gebleken dat merendeel van de achterban de voorkeur heeft voor een gedrukt magazine.

NOAB adverteerders

Op www.noab.nl/noab-adverteerders leest u meer over de adverteerders in &GO dit jaar.

ABONNEMENT

Wilt u &GO in de toekomst automatisch ontvangen? Door u aan te sluiten bij NOAB wordt &GO u kosteloos toegezonden. Bekijk ook de andere voordelen van het NOAB-lidmaatschap.

Bent u geen lid, dan kunt u een los abonnement nemen. Tegen betaling van € 45,00 (incl. btw) krijgt u &GO 4x per jaar toegezonden. Een abonnement loopt van 1 januari t/m 31 december. Bij tussentijdse aanmelding wordt het abonnementsgeld naar rato in rekening gebracht. U kunt een abonnement aanvragen via info@noab.nl.

ADVERTEREN

Bekijk hier de factsheet 2022. Voor meer informatie neem dan contact op met communicatie@noab.nl

Online publicatie

De eerste editie van het jaar kunt u gratis inkijken. Voor overige edities kunt u zich abonneren. Als het jaar is afgesloten plaatsen wij alle edities van dat jaar hier online.

Klik hieronder op de cover om &GO te lezen.

2021

&GO uitgave 1: 
maart 2021

&GO uitgave 3:
juni 2021

&GO uitgave 3:
oktober 2021

&GO uitgave 4:
december 2021
go_editie_1_2021.jpg schermafbeelding_2021-06-17_130711.png cover.png cover_go-4_2021.png

&GO uitgave 1: maart 2020

&GO uitgave 2: mei 2020

&GO uitgave 3: oktober 2020

&GO uitgave 4: december 2020
go_cover_editie_1.jpg go_editie_2-2020_cover_0.jpg cover_uitgave_3_def.jpg go_cover_editie_4-2020_0.jpg

 

 

Terug