Visma Software

Laatst gewijzigd op: 17-10-2017

logo_visma_0.png

Visma Software biedt administratie-en accountantskantoren slimme cloudsoftware voor de financiële administratie, facturatie, crm, urenregistratie, declaratie, practicemanagement, e-factureren, hrm en salaris. Al meer dan 30.000 bedrijven in Nederland en ruim 600.000 internationaal werken met onze software. Bekende accountantskantoren in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Jong & Laan, EY, Alfa Accountants, ABAB Accountants, Flynth, Countus, Accon AVM, Mazars,  WEA.
 
Visma Accountancy Cloud
Visma Accountancy Cloud is de nieuwe generatie accountancysoftware van Visma. Hiermee biedt Visma accountantskantoren en hun cliënten een volledige suite van innovatieve online tools. Daardoor kunnen kantoren niet alleen efficiënter, volledig geautomatiseerd en workflow gestuurd werken, maar ook op een nieuwe, eigentijdse manier samenwerken met cliënten. Visma Accountancy Cloud bevat ook een unieke oplossing voor practicemanagement, speciaal ontwikkeld voor de moderne accountancypraktijk. Voor cliënten van kantoren faciliteren wij diverse nieuwe services en boekhouden in de cloud met Visma eAccounting. Deze online software kan het kantoor vanuit de eigen accountancy-omgeving voor cliënten aanschakelen. 
 
Ook uw cliënten willen de beste oplossing tegen de het meest gunstige tarief. Ook wij, als Visma, signaleren deze ontwikkeling. Wij willen administratie- en accountantskantoren helpen om tegen lage kosten toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen aan cliënten te kunnen bieden en hiermee klanten optimale service te verlenen.
 
Visma eAccounting: online samenwerken met uw cliënten
Visma heeft hiervoor Visma eAccounting geïntroduceerd, online boekhoud- en factureringssoftware inclusief eigen website voor kleine ondernemers voor een bedrag van 15 euro per maand. Cliënten kunnen deze oplossing zelfstandig afnemen, maar u kunt ze ook eenvoudig vanuit uw eigen online kantooromgeving op deze service aanschakelen. Vanuit uw eigen kantooromgeving brengt u uw cliënt in een paar minuten online met een eigen financiële administratie. Is de klant toe aan andere services dan schakelt u deze ook op elk gewenst moment aan of uit. Door slimme tools zoals delen van notities, chatten en het faciliteren van online dashboards of het aanbieden van uitbreidingen zoals orders,  offertes, een website of e webshop, kunt u uw huidige kantoor eenvoudig transformeren naar een high level servicekantoor.
 
Bekijk de video van eAccounting voor uw cliënten:
 
 
 
 
Terug