Visionplanner

Laatst gewijzigd op: 26-03-2020
visionplanner_logo.jpgWij maken accountancy relevanter. Dat is onze drive.
We zijn een gedreven softwarehuis dat zich helemaal
richt op de accountancy.
 
Gedreven
We zien onze klanten graag als onze vrienden. Daar gaan we voor. Dat levert veel mooie contactmomenten op. Inspirerende sessies met verschillende kantoren. Maar soms moeten er pijnlijke boodschappen worden gebracht, over en weer. Ook dan zijn we eerlijk naar elkaar.
 
Innovatief
Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Stilstand is achteruitgang. We bedenken graag slimmere oplossingen. We zoeken niet alleen naar beste functionaliteit, ook op het gebied van techniek ligt de lat hoog. Onze developers besteden iedere maand over-visionplanner_0.jpg2 dagen aan zelfstudie en verkennen van nieuwe technieken. Zo kunnen we voor onze kantoren een innovatieve oplossing garanderen.
 
Sinds 1996
Visionplanner ontwikkelt al sinds 1996 financiële rapportagesoftware. We zijn begonnen met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Sindsdien is de Visionplanner software veel breder geworden en is onze organisatie gegroeid naar meer dan 40 medewerkers op dit moment.
 
visionplanner_kubussen.jpgIn 2013 is de eerste versie van onze cloud-software op de markt gekomen. Een innovatieve oplossing voor het presenteren van tussentijdse cijfers. Vanaf 2016 kun je met Visionplanner ook SBR jaarrekeningen maken en in 2017 kwamen daar SBR kredietrapportages bij.
 
Inmiddels werken meer dan 2.200 kantoren met Visionplanner cloud. We zijn trots en zuinig op deze grote vriendengroep.
 
Wij committeren ons aan het succes van onze kantoren. Als jullie relevant blijven voor je klanten, is ons doel bereikt.
 
Daar staan wij voor.
 
Kijk voor meer informatie op : www.visionplanner.com
Terug