Unit4 Bedrijfssoftware

Laatst gewijzigd op: 09-06-2020

unit4_logo_bs_portrait_rgb.jpg

Unit4 Bedrijfssoftware – Alles onder controle

 

 

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. We bouwen de brug tussen de wereld van ambitieus ondernemerschap en de wereld van ambitieus accountancy. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker, completer en waardevoller maakt. Zodat de accountant doet waar hij goed in is en beter zijn toegevoegde waarde kan laten zien, en de ondernemer doet wat hij leuk vindt; succesvol ondernemen. Het hoofdkantoor van Unit4 Bedrijfssoftware is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Sliedrecht, Barendrecht en Hengelo. En een vestiging in Brugge.

 

Accountancy Gemak

 

 

Fiscaal Gemak 

 

Rapportage Gemak

 

Voor meer informatie, bezoek onze website of volg ons op LinkedInFacebook en/of Twitter.

 

 


 

Accountancy Tour Webinars

De coronacrisis zorgt voor vele uitdagingen voor jouw kantoor en voor je klanten. Hoe organiseer je, met behulp van software, je kernprocessen zo efficiënt mogelijk en voorzie je je klanten van goed advies? Unit4 Bedrijfssoftware geeft je met de Accountancy Tour Webinars handreikingen via experts, interactieve discussies en demonstraties van onze verrassend slimme cloudsoftware. Schrijf je nu in voor de onderstaande webinars.

 

1. Van bonnetje naar jaarrekening naar aangifte in 20 minuten. Het Gemak van alles op 1 platform in de cloud.​ 12 mei om 11 uur

 

We nemen je mee door ons slimme accountancyplatform waar je zeer efficiënt mee kan werken en tevens met domeinoverschrijdende inzichten je klant echt kan verrassen. Nog nooit was het zo gemakkelijk om deadlines te halen, compliant te zijn en je klanten van uniek advies te voorzien.

 

2. Boekhoud Gemak: een administratieplatform waar accountants en ondernemers op accelereren.​ 14 mei om 11 uur

 

In deze sessie laten we je zien hoe onze vernieuwde boekhoudsoftware je werk uit handen neemt. Door het gebruik van slimme technieken zoals smart dashboards, robotic accounting en de conversation manager heb je alles onder controle.

 

3. Van Audition naar Rapportage Gemak. Next level dashboarding, tussentijdse rapportages en jaarrekeningsoftware in de cloud. Al 800 kantoren live!​ 19 mei om 11 uur

 

We gaan dieper in op onze nieuwste jaarrekening-cloudsoftware. We laten je alle functionaliteiten zien waarom nu het moment is om eenvoudig in te stappen om nog meer gemak en snelheid te realiseren bij jou op kantoor.

 

4. Met Gemak je CRM, urenregistratie en kantoorrendement onder controle.​ 26 mei om 11 uur

 

Maak je nog geen gebruik van practice management software? Via Kantoor Gemak (voorheen PSA suite) demonstreren we hoe je je interne processen beter kunt organiseren zodat je als kantoor je klanten centraal kan stellen, alles goed kan administreren en meer rendement maakt.

 

5. Fiscaal GEMAK. Betrouwbare fiscale software waarmee je zeker je deadlines haalt en je klanten van het juiste advies voorziet. 28 mei om 11 uur

 

We demonstreren je hoe snel en gemakkelijk Fiscaal Gemak werkt. Ook zie je de laatste innovaties t.a.v. dashboarding en de verrassende managementinformatie die jij en je klant daar uit kunnen halen.

 

6. De salarissoftware die met Gemak alles aan kan met een volautomatische verwerking. Voeg waarde toe voor je klant en voor je praktijk met onze vernieuwde klantomgeving. 4 juni om 11 uur

 

De beste salaris-engine van Nederland is nu ook de gebruiksvriendelijkste. We laten je zien hoe je je processen optimaal kunt automatiseren en de werknemers van je klant kunt betrekken bij de HR- en Salarisadministratie.

 

Terug