Over NOAB

Laatst gewijzigd op: 30-03-2020
noab_logo_rgb_0.pngNOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Wij zijn een branchevereniging met 1.000 aangesloten kantoren. Deze aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren bedienen tezamen ongeveer 175.000 ondernemers in het MKB-segment. NOAB staat voor het ontzorgen en begeleiden van haar leden. NOAB probeert de concurrentiepositie van haar leden te versterken door hoge kwaliteit van hun dienstverlening
en het genereren van efficiency door krachtenbundeling.
 

KEURMERK

Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. 

 

VOOR WIE

NOAB richt zich op alle kantoren binnen de administratieve en fiscale dienstverlening die willen werken aan kwaliteitsverbetering en -behoud en zich richten op het MKB.
Bent u werkzaam in de administratieve of fiscale dienstverlening? Dan heeft NOAB u veel te bieden. Kijk hier wat de voordelen voor uw kantoor zijn. 
 

MKB'ER of ZZP'er?

Indirect werkt NOAB ook voor het MKB. Een ondernemer die een NOAB-lid inschakelt weet zich verzekerd van een kantoor dat hem kwaliteit, actuele vakkennis en praktische voordelen biedt.
headerbeeld_800_noab_01rb.jpg
Terug