Over NOAB

Laatst gewijzigd op: 13-03-2017
NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. 
 

NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Bij NOAB zijn ongeveer 1000 kantoren aangesloten - en dat aantal groeit nog steeds. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen.

KEURMERK

Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken. 

 

VOOR WIE

NOAB richt zich op alle kantoren binnen de administratieve en fiscale dienstverlening die willen werken aan kwaliteitsverbetering en -behoud en zich richten op het MKB.
Bent u werkzaam in de administratieve of fiscale dienstverlening? Dan heeft NOAB u veel te bieden. Kijk hier wat de voordelen voor uw kantoor zijn. 
 

MKB'er?

Indirect werkt NOAB ook voor het MKB. Een ondernemer die een NOAB-lid inschakelt weet zich verzekerd van een kantoor dat hem kwaliteit, actuele vakkennis en praktische voordelen biedt.
Terug