NOAB Adverteerders

Laatst gewijzigd op: 15-01-2018

De hieronder genoemde bedrijven zijn partijen die bij NOAB adverteren, of partijen waar NOAB-kantoren tegen gereduceerd tarief diensten of producten kunnen afnemen. NOAB is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kwaliteit daarvan.
 

ASPERIONasperion.png
Asperion levert inmiddels al meer dan 10 jaar online boekhoud software, voor het MKB en de Accountancy. De software is 100% webbased met veel functionaliteit, groot gebruiksgemak en een HelpDesk die ècht helpt. Naast online boekhouden zijn er modules beschikbaar voor Handel, Productie, Facturatie en Urenregistratie.
Lees meer...

MINOXminoxlogo.jpg
Met meer dan dertig jaar ervaring kent Minox de branche van accountants- en administratiekantoren. Accountancy is voortdurend aan veranderingen onderhevig. Nieuwe technologieën doen hun intrede en klantbehoeften veranderen. Zo heeft de ondernemer steeds meer behoefte aan up-to-date informatie en is kritisch.
Lees meer...

pm_logo.pngPRO MANAGEMENT
Pro Management Software is een organisatie die zich primair richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen waarmee accountants- en administratiekantoren hun bedrijfsprocessen efficiënter kunnen maken en daarmee hun rendement kunnen verbeteren. Onze softwareoplossingen worden ontwikkeld vanuit de visie dat de programmatuur eenvoudig in het gebruik moet zijn, eenvoudig te beheren is en dat allemaal tegen aanvaardbare kosten.
Lees meer...

visionplanner_logo.jpgVISIONPLANNER
Visionplanner is een gedreven softwarehuis dat zich richt op de accountancy. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Stilstand is achteruitgang. We bedenken graag slimmere oplossingen. We zoeken niet alleen naar beste functionaliteit, ook op het gebied van techniek ligt de lat hoog.
Lees meer...

logo_visma.pngVISMA
Visma Software biedt administratie-en accountantskantoren slimme cloudsoftware voor de financiële administratie, facturatie, crm, urenregistratie, declaratie, practicemanagement, e-factureren, hrm en salaris.  Al meer dan 30.000 bedrijven in Nederland en ruim 600.000 internationaal werken met onze software. Bekende accountantskantoren in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Jong & Laan, EY, Alfa Accountants, ABAB Accountants, Flynth, Countus, Accon AVM, Mazars,  WEA.

Lees meer...

 

wolters_kluwer_logo.pngWOLTERS KLUWER KBP
KBP Online is hét alles-in-een aangiftepakket in de cloud. Verrassend compleet en verrassend voordelig. Werk waar en wanneer u maar wilt: met uw computer op kantoor, Uw laptop thuis of uw tablet bij de klant.
Lees meer...
 

wolters_kluwer_logo.png
WOLTERS KLUWER Tax & Accounting
Onze divisie Tax & Accounting levert financial professionals slimme software, waaronder Twinfield online boekhouden, het office management systeem Alure en Basecone voor document scannen & herkennen.
Lees meer...
 
 
Terug