NOAB Adverteerders

Laatst gewijzigd op: 10-12-2020

De hieronder genoemde bedrijven zijn partijen die bij NOAB adverteren, of partijen waar NOAB-kantoren tegen gereduceerd tarief diensten of producten kunnen afnemen. NOAB is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kwaliteit daarvan.
 

ASPERIONasperion.png
Asperion levert inmiddels al meer dan 10 jaar online boekhoud software, voor het MKB en de Accountancy. De software is 100% webbased met veel functionaliteit, groot gebruiksgemak en een HelpDesk die ècht helpt. Naast online boekhouden zijn er modules beschikbaar voor Handel, Productie, Facturatie en Urenregistratie.
Lees meer...

MB Adviesgroepmb_advies_totaal_logo.png
Adviesgroep is gespecialiseerd in financieringsadvies en financieringsbegeleiding voor klanten van NOAB- kantoren.
Lees meer...

MINOX
Met ruim dertig jaar ervaring kent Minox de branche van accountants- en
administratiekantoren. Veel accountants- en administratiekantoren maken
minoxlogo.jpg
de komende jaren de stap naar een volledig digitale administratie.
Zo gaat de kwaliteit van de administratie drastisch omhoog, lever je meer waarde aan de ondernemer, bespaar je op het jaarwerk en ben je eindelijk van de piekdrukte af.
Lees meer...

visionplanner_logo.jpg
VISIONPLANNER
Visionplanner is een gedreven softwarehuis dat zich richt op de accountancy. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Stilstand is achteruitgang. We bedenken graag slimmere oplossingen. We zoeken niet alleen naar beste functionaliteit, ook op het gebied van techniek ligt de lat hoog.
Lees meer...
 

TWINFIELD
twinfield-logo-fc-2015-bl.jpgTwinfield Boekhouden is een professioneel online boekhoudprogramma. Hiermee kunnen
accountants slim en gemakkelijk online samenwerken met hun klanten. Bij Twinfield zijn gegevens zeer goed beschermd (keurmerk Zeker-Online) en werk je volledig in de cloud.
Lees meer...
 
 
UNIT4 BEDRIJFSSOFTWARE
unit4_logo_bs_portrait_rgb.jpgUnit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. We bouwen de brug tussen de wereld van ambitieus ondernemerschap en de wereld van ambitieus accountancy.
 
 
AFAS

afas_logo_partnerpagina.pngSoftware is essentieel voor ieder accountants- of administratiekantoor. Maar met goede software maak je niet het verschil. Wat je uit die software haalt maakt jouw kantoor onweerstaanbaar voor jouw klant. Met de accountancy software van AFAS heb je een compleet pakket in handen. Voor zowel grote als kleine kantoren, volledig online en tegen een voordelige vaste prijs per maand. Lees meer...

Terug