Programma NOAB-ledendag bekend: FinTech en Soft Skills!

Laatst gewijzigd op: 14-09-2017

De 5e NOAB Ledendag vindt plaats op donderdag 2 november 2017 in de Heerlickheijd van Ermelo. De thema's voor de ledendag van dit jaar komen rechtstreeks uit de laatste ontwikkelingen in het werkveld: FinTech en soft skills. NOAB heeft dé FinTech-afgezant kunnen strikken als opening speaker: Willem Vermeend. 

 

willem-vermeend_nb.jpg

 

PLENAIR

willem_vermeend2.pngWillem Vermeend - FINTECH

Vroeger staatssecretaris en politicus, nu internetondernemer en hoogleraar. Als speciale afgezant vormt hij de schakel tussen FinTech, overheid, bedrijfsleven en toezichthouders. Hij schets een beeld van de nieuwste FinTech-ontwikkelingen waar Nederland mee te maken krijgt en hoe u daar voordeel uit haalt.

 

anqelique_van_t_riet.pngAngelique van ‘t Riet - ZAKELIJK FLIRTEN

Soft skills (oftewel people skills) zijn de vaardigheden van de 21e eeuw. Het bedrijfsleven schreeuwt om mensen die naast hard skills ook soft skills hebben ontwikkeld. Angelique van ’t Riet laat u in een enerverende sessie zien hoe u de essentiële zakelijke flirtvaardigheden onder de knie krijgt!

 

PARALLEL

don_ginsel.pngDon Ginsel - FINTECH IN DE FINANCIËLE WAARDEKETEN 

Don Ginsel is oprichter van Holland FinTech, een platform met ruim 325 FinTech-bedrijven. Doel: een gezondere en transparantere financiële sector en betere toegang tot en kennis van financiële diensten voor consumenten en bedrijven. Don gaat in op de dynamiek van de FinTech-ontwikkelingen in de financiele waardeketen en de accountancybranche.  

 

marloes_pomp2.pngMarloes Pomp - BLOCKCHAINPILOTS 

Marloes Pomp begeleidt 25 blockchainpilots bij de Rijksoverheid en belicht de praktische inzetbaarheid van blockchain in diverse branches. Zij legt de basics uit en geeft praktijkvoorbeelden. Ten slotte wordt een vertaalslag naar de branche en uw kantoor gemaakt: wat kan blockchain betekenen voor de acccountancy?

 

anne_s._de_jong.pngAnne S. de Jong - VITALE ORGANISATIES

Vitaliteit = kracht x aanpassing. Dat is de formule waar ook elk NOAB-kantoor mee te maken heeft of krijgt door ontwikkelingen in de branche. Anne S. de Jong is specialist in corporate vitality en hij helpt teams en organisaties vitaler te maken, zodat zij actief de veranderingen het hoofd kunnen bieden. Hoe vitaal is uw kantoor?

 

roeland_dietvorst.pngRoeland Dietvorst - BREINVRIENDELIJK BEÏNVLOEDEN

Companies don’t buy, people do. Uw klant beslist bewust en onbewust om met u in zee te gaan... of niet. Breinvriendelijk beïnvloeden is daarbij een nuttige tool. In deze sessie gaat Roeland Dietvorst van Neuro Labs in op emoties als drijfveren voor klantbeslissingen en hoe u uw kantoor en uzelf als merk verkoopt.

 

Inschrijven

Bent u NOAB-lid? Schrijf u dan in via www.noab.nl/ledendag-2017.

Geen lid, wel interesse?

Lees dan verder op 7 redenen om NOAB-lid te worden of neem contact op ons op via tel. 073 - 614 14 19 of welkom@noab.nl. Wij maken graag vrijblijvend met u kennis. 

 
Terug