Pilots voor NOAB-leden met Analysio en Storecove

Laatst gewijzigd op: 04-04-2016

Eén van de punten waar NOAB de komende jaren extra aandacht aan besteedt, is ICT-ondersteuning voor de leden. Een onderdeel daarvan is het organiseren van pilots: NOAB-leden kunnen tegen speciale condities of op exclusieve basis meedoen met pilots op het gebied van software, tools en platformen.  

In dit kader organiseert NOAB samen met Analysio en Storecove twee pilots om leden kennis te laten maken met software en de meerwaarde voor het kantoor.

Pilot Analysio 

logo_analysio.pngAnalysio is online monitoringsoftware waarmee administratiekantoren de kwaliteit van administraties kunnen bewaken en eenvoudig contactmomenten en advieskansen kunnen signaleren. De oplossing is medio 2015 geïntroduceerd en word gezien als één van de meest innovatieve oplossingen voor administratie- en accountantskantoren in het MKB.
Lees meer... 

Pilot Storecove 

logo_storecove.pngStorecove is een service die facturen en creditcardafschriften uit portals automatisch ophaalt. Het doel is om processen verder te automatiseren en kosten en tijd te besparen. Koppel éénmalig al uw leveranciers en uw facturen lopen in UBL-formaat de boekhouding in.
Lees meer...
 


Ga naar het nieuwsoverzicht  |  Lees meer over het NOAB-lidmaatschap

Terug