NOAB verwelkomt ruim 80 nieuwe leden

Laatst gewijzigd op: 11-01-2018

’s-Hertogenbosch, 11 januari 2018

stijgende-lijn-diagram-met-pijl-3.jpgEen fors aantal kantoren heeft zich in 2017 bij NOAB aangesloten. Met ruim 80 nieuwe aanmeldingen mag NOAB spreken van een zeer succesvol jaar.

NOAB is trots op het feit dat zij het afgelopen jaar ruim 80 nieuwe kantoren heeft mogen verwelkomen bij de vereniging. Kantoren die bewust de keuze maakten om aan de eisen van het kwaliteitskeurmerk te voldoen en zich zo willen onderscheiden in de markt.

In de kijker 
De nieuwe leden geven aan dat de activiteiten van NOAB niet onopgemerkt zijn gebleven. De aanwezigheid op vakbeurzen en evenementen, samenwerking met uitvragende partijen, maar ook de marketingcampagne rondom het NOAB-keurmerk brengt NOAB als branchevereniging positief in de schijnwerper.

Contributie terugverdienen 
Daarnaast heeft NOAB de waarde van het lidmaatschap concreet in beeld gebracht met een ‘Waardemeter’. Daarin geven leden aan welke geldwaarde zij aan de verschillende onderdelen van het lidmaatschap toekennen. Met een waarde van ruim € 10.000 verdient een NOAB-kantoor dus ruim 8,5 x de contributie van € 1.195 terug.

Meer informatie over NOAB 
NOAB, de Nederlandse Organisatie van Administratie- en Belastingdeskundigen, richt zich op alle kantoren binnen de administratieve en fiscale dienstverlening die willen werken aan kwaliteitsverbetering en -behoud en zich richten op het MKB.

Wordt u lid van NOAB, dan sluit u zich aan bij een vereniging van 1.000 kantoren die het kaf van het koren scheidt. NOAB biedt leden een kwaliteitskeurmerk, belangenbehartiging en ontzorging door een breed dienstenpakket.

Maak kennis met NOAB op https://www.noab.nl/7-redenen-om-noab-lid-te-worden
 


Terug