NOAB neemt deel aan workshop ‘Kantoor van de toekomst’

Laatst gewijzigd op: 01-05-2015

NOAB-bestuurslid Perry Telle (portefeuillehouder ICT) neemt op 7 mei aanstaande deel aan de workshop ‘Kantoor van de toekomst’, die in samenspraak met NOAB georganiseerd wordt door Accountancy Vanmorgen.

Flowchart voor gehele kantoor

Op basis van een casus ontwikkelen studenten accountancy van de Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Arnhem-Nijmegen onder begeleiding van de deskundigen uit het vak (naast NOAB, BDO, Gjald en Docco) een zogeheten flowchart van het kantoor van de toekomst. In deze flowchart komen de verschillende processen binnen een kantoor naar voren, maar ook de interactiemomenten met de klant en externe belanghebbenden, de interne bemoeienissen binnen het kantoor en de benodigde bemensing binnen het kantoor. De beste flowchart wordt in juni gepubliceerd in het blad Accountancy Vanmorgen. Ook zal in Activa, het magazine van NOAB, aandacht worden besteed aan de uitkomsten van de bijeenkomst.

NOAB levert graag een bijdrage aan de workshop, om zo in contact te komen met studenten die de toekomst vormen van onze branche. Andersom komen de studenten in contact met NOAB, hetgeen bijdraagt aan de naamsbekendheid van NOAB onder de studenten. Tenslotte past het onderwerp goed in het conceptbeleidsplan van NOAB, dat onder meer gaat over de centrale rol van automatisering in het kantoor. De bijeenkomst kan waardevolle informatie bieden en geeft vooral inzicht in hoe een jonge, nieuwe generatie tegen de ontwikkelingen in ons beroep aankijkt en hoe zij hun eigen toekomst willen vormgeven.

 

Terug