NOAB Ledendag 2019: Ondernemerschap, verandering en vitaliteit

Laatst gewijzigd op: 15-08-2019

Een omwenteling in de branche die steeds duidelijker zichtbaar wordt en een heldere visie op het toekomstige profiel van kantoren in de branche: dat zijn perfecte ingrediënten voor een memorabele ledendag op een unieke locatie: Sport Centre Papendal. Met diverse sprekers, clinics en walk-in sessies die allemaal in het teken staan van ondernemerschap, verandering en vitaliteit hebben wij alles in huis voor een inspirerende dag!

trailer_nwebsite.jpg

De locatie ademt een voelbare ‘willen winnen’-sfeer uit. Nederlandse topsporters trainen hier om topprestaties te kunnen leveren. Papendal is een hypermodern centrum waar sporters op fysiek en mentaal gebied worden begeleid om de concurrentie voor te blijven.  

En dat sluit naadloos aan: NOAB helpt kantoren in de transitie naar een toekomstproof businessmodel. In die transitie staan ondernemerschap, omgaan met veranderingen en vitaliteit centraal: daarom zijn dit de thema’s voor deze NOAB Ledendag. En vanwege het 25-jarig bestaan pakken we groots uit.

Uitgebreid programma

De Ledendag vindt plaats op woensdag 11 september 2019. Het wordt een dag met inspiratie, afwisseling en beleving. Het programma bestaat uit meerdere sprekers en sessies:

Simeon Tienpont (opening speaker) 

simeon_tienpont_0.jpg“Je moet erin geloven, anders gaat het niet gebeuren.”

Een topzeiler die met zijn team twee keer de America’s Cup won en een snelheidsrecord vestigde in de Volvo Ocean Race – maar ook een teamgenoot verloor tijdens een race. Hoe neem je in een woeste, onzekere omgeving de juiste beslissingen, die cruciaal zijn voor je teamprestaties en succes?

Michiel Muller (closing speaker) 

michiel_muller.jpg"Ondernemerschap is belangrijker dan ooit. In een wereld die zo in beweging is, moet je zelf niet stil blijven zitten."

Deze rasondernemer vierde met o.a. Tango, Route Mobiel en Picnic al talloze successen in het bedrijfsleven. Als geen ander weet Michiel hoe elke markt met de juiste mix van innovatie en daadkracht is open te breken.

En verder…

Het programma omvat daarnaast sprekers over innovatie en ondernemerschap, vitale leiders en teams, omgaan met ingrijpende veranderingen, new school ondernemerschap (met een jonge succesvolle ondernemer aan het woord) en anders denken.

Maar naast luisteren en aan de slag gaan bij de sprekers, zijn er ook actieve sessies zoals Tai Chi en luchtgeweerschieten. Ook blikken we terug op 25 jaar NOAB en kijken we vooruit met een visie op de toekomst. Het belooft een bijzondere editie te worden.

button_noab-leden-kunnen-zich-hier-inschrijven.jpg

 


Ga naar het nieuwsoverzicht

Terug