NOAB-kantoren vallen in de prijzen tijdens de Exact Cloud Awards

Laatst gewijzigd op: 11-11-2020

exact_cloud_award.jpgDit jaar heeft de Exact Cloud Award-verkiezing toch door kunnen gaan middels een virtuele editie. Hierbij zijn twee NOAB-kantoren in de prijzen gevallen.

ROI financials is als grote winnaar uit de bus gekomen en heeft de Cloud Award 2020/2021 in ontvangst mogen nemen. Het andere NOAB-kantoor dat in de prijzen is gevallen is Sanacount, zij hebben de Cloud Award voor Samenwerking binnen gesleept.

NOAB is trots dat deze aangesloten kantoren een Award hebben ontvangen!
 
ROI Financiels Cloud Award 
Tijdens de finale wist ROI financials de vakjury het meest te imponeren. Het kantoor heeft een focus op data en is te herkennen aan de procesoptimalisaties die zij doorvoeren voor hun kantoor én voor hun klanten. In de eerste jaren na de eeuwwisseling, deden zij de eerste innovatieslag en in 2017 hebben zij dit wederom met succes gedaan.
“Kenmerkend voor hun werkwijze is de nauwe samenwerking met hun klanten, die hen in staat stelt tot op microniveau met hen mee te denken”, stelt de jury. “De kennis die zij vergaren, zetten zij niet alleen in voor bestaande klanten maar ook voor nieuwe klanten. Al met al, de verdiende winnaar van de Cloud Award 2020/2021.”

Marco Steenstra en Simon Voorbergen reageerden namens ROI financials met veel trots. “De jury heeft het me nog moeilijk gemaakt, maar ik heb me er aardig doorheen geworsteld”, aldus Simon. “En we hebben gewoon gewonnen, wat gaaf!”
 
Sanacount Cloud Award voor Samenwerking
Samenwerking staat bij dit bedrijf al jaren hoog op de agenda. Het is daarom ook niet meer dan toepasselijk dat dit kantoor deze award in de wacht sleept.
Het bedrijf staat in het middelpunt van kennis, finance, sharing en hun community en ze willen waarde toevoegen voor hun klanten. Daarom werkt Sanacount samen met klanten toe naar een duurzame toekomst. “Deze manier van werken zie je terug bij de introductie van nieuwe oplossingen, die ze eerst uitproberen met een selecte groep klanten. Ook ontwikkelen ze hun eigen duurzame bedrijfsscan. De terechte winnaar van de samenwerkings-award”, concludeerde de vakjury.
 
Het team van Sanacount laat weten ongelooflijk trots en dankbaar te zijn. "We hebben dit samen bereikt. Op naar vele mooie samenwerkingen in de toekomst en een succesvol resultaat voor onze klanten, medewerkers en community"
 
Over de Exact Cloud Award
De Exact Cloud Award is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar een hoger niveau hebben gebracht. Meedoen op zich zorgt volgens deelnemers voor mooie inzichten en focus. Ruim 300 ondernemers hebben hun accountants- of administratiekantoor genomineerd. 40 kantoren hebben de vragenlijst volledig ingevuld. In totaal hebben 2.586 mensen hun stem uitgebracht op de top 10 kantoren.


Ga naar het nieuwsoverzicht |  Doorzoek het NOAB-nieuws

Terug