NOAB biedt verkorte FFP-opleiding aan voor leden

Laatst gewijzigd op: 19-02-2019

’s-Hertogenbosch 19 februari 2019

financieel-advies.jpgOnze markt staat aan de vooravond van veranderingen die grote impact hebben op onze leden. NOAB begeleidt de leden naar hun nieuwe rol waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat. Om kantoren mee te nemen bij deze transitie naar de zogeheten vertrouwd adviseur 2.0 biedt NOAB, in samenwerking met Dukers & Baelemans, haar leden de verkorte opleiding Financiële Planning (FFP) aan.

Administratie- en Belastingkantoren beschikken vaak al over de basiskennis en vaardigheden om een goed financieel plan te maken. Als adviseur op dit vakgebied zijn bepaalde vaardigheden onmisbaar. Met het effectief programma wat is opgesteld leren NOAB-leden hoe zij financiële planning kunnen integreren in het advies aan nieuwe en bestaande klanten.

Het resultaat
Aan het einde van de verkorte FFP-opleiding zijn NOAB-kantoren in staat om hun dienstverlening uit te breiden met Financiële Planning. Zo worden zij de financieel regisseur voor de ondernemer, zakelijk en privé. Daarmee versterken zij de relatie met de klant en wordt meer adviesomzet gegenereerd.

Opname in register FFP
Naast de verkorte opleiding FFP biedt NOAB, in samenwerking met Dukers & Baelemans, tevens twee dagen assessmenttraining  en twee vaardigheidsdagen aan om leden voor te bereiden op het assessment om in het register Federatie Financieel planners te worden opgenomen.

Nieuwe examenvoorwaarden
NOAB-leden die de verkorte opleiding gaan volgen behoren tot de groep die vallen onder de nieuwe FFP-examenvoorwaarden. Bij de ontwikkeling van het nieuwe FFP-examen staan aandacht voor innovatie op vakinhoud en vorm, meer aandacht voor persoonlijke skills en een hoge mate van toegankelijkheid voor de kandidaten voorop.

Veel animo NOAB-leden
NOAB, die de FFP-opleiding nieuw en exclusief aan NOAB-kantoren aanbiedt, heeft al veel inschrijvingen mogen ontvangen. Vanwege dit succes gaat deze meerdaagse opleiding gegarandeerd door.


Ga naar het nieuwsoverzicht

Terug