Nieuwe educatieprogramma NOAB gepubliceerd

Laatst gewijzigd op: 05-07-2017

NOAB heeft het nieuwe educatieprogramma voor het najaar van 2017 gepubliceerd. Een uitgebreid en scherp geprijsd educatieprogramma om uw kennis op peil te houden. Geaccrediteerd door RB, NBA en NIRPA. Het aanbod is breed en varieert van fiscale vaktechniek en personeelszaken tot accountancy en advies. Ook qua lengte is er variatie:  van een dagcursus tot meerdaagse cursus, of nog langer. 

educatieprogramma_0.jpg

Onderwerpen
In het cursusprogramma is er onder andere aandacht voor financieringen, Lean management, de zzp’er, samenwerkingsvormen, adviseren, online marketing en nog veel meer. Daarnaast is vaktechniek goed vertegenwoordigd. Een greep uit de onderwerpen:  vastgoed, estateplanning en erfrecht, Pensioen in Eigen Beheer, arbeidsrecht, btw,  Wet DBA en de jaarrekening. 

Uiteraard staan ook de jaarlijks terugkerende bijeenkomsten en meerdaagse trainingen op het programma, zoals Accountancypraktijk voor beginners en gevorderden en de zeer populaire Eindejaarsactualiteiten. 

Ook voor RB en NBA
Het educatieprogramma is geaccrediteerd door RB, NBA en NIRPA. Dat biedt ook niet-leden de kans om gedegen cursussen te volgen met docenten uit de praktijk, tegen scherpe prijzen. 
 

button_educatieprogramma.png
 

Terug