Mkb-accountant gaat steeds vaker door als NOAB-lid

Laatst gewijzigd op: 11-04-2018

Steeds vaker kiezen accountants(kantoren) ervoor om de accountantstitel op te geven om verder te gaan onder de vlag van NOAB. Jan van de Heetkamp en zijn compagnons bestieren zo’n kantoor, Administratiekantoor De Vries & Nell Amersfoort. Hij heeft nooit spijt gehad van zijn beslissing. Integendeel. Hij roemt de mix van kwaliteitseisen en openheid bij NOAB.

17-08-17-0264jan_vd_heetkamp_cs_lowres.jpg

Jan van de Heetkamp heeft een verleden als accountant. Met name de knellende dossiereisen gingen hem tegenstaan. Met vier medewerkers ging hij verder als administratiekantoor. “We hebben ons afgesplitst van De Vries & Nell. Ik vond de organisatie te groot. Wil liever klein zijn. We gebruiken dezelfde naam, maar opereren helemaal zelfstandig.”

Overdreven
Ondernemers kiezen steeds vaker voor een administratiekantoor in plaats van een accountant, is zijn ervaring. Hij ziet een trend dat accountantskantoren zich steeds meer op de grotere ondernemingen richten. “Kleinere bedrijven voelen zich vaak het derde wiel aan de wagen. Ze willen aandacht. En terecht.” Lees verder...

 

Terug