Forse groei aantal nieuwe NOAB-leden zet door

Laatst gewijzigd op: 07-01-2022

's-Hertogenbosch, 6 januari 2022

Het ledenaantal is weer fors gegroeid in 2021. Met ruim 80 nieuwe aanmeldingen spreekt NOAB wederom van een zeer succesvol jaar. Kantoren die zich aansluiten maken een bewuste keus om aan de eisen van het kwaliteitskeurmerk te voldoen om zich zo te willen onderscheiden in de markt. Ook het innovatieve karakter van de vereniging spreekt nieuwe leden aan. Op dit moment zijn bijna 1.050 kantoren aangesloten bij NOAB die gezamenlijk zo’n 175.000 MKB ondernemers als klant bedienen.

Voorzitter Dirk-Jan van Blijderveen over de nieuwe aanwas: “Om deze stijging in groei ledenaantal te blijven voortzetten, blijft NOAB zich verder ontwikkelen en richten op de toekomst. Zodat we kantoren kunnen helpen in de transitie naar een toekomstproof businessmodel waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat. De omvang van de vereniging komt tevens ten goede met het oog op strategische samenwerkingen en de belangenbehartiging bijvoorbeeld.”

Belangrijkste redenen

Uit een recent onderzoek onder onze leden is gebleken dat zij het kwaliteitskeurmerk een belangrijke reden vinden om zich aan te sluiten bij NOAB. Daarnaast vinden leden het educatie-aanbod, het sparren met andere kantoren en de (praktijkgerichte) ondersteuning die wij bieden belangrijk. Het spreekt kantoren ook aan dat we meer en actief bezig zijn met toekomstige ontwikkelingen.

Over NOAB

De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen is een branchevereniging met ruim 1.000 aangesloten kantoren. Deze aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren bedienen tezamen ongeveer 175.000 ondernemers in het MKB-segment. NOAB helpt kantoren naar een toekomstproof businessmodel waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat. NOAB probeert de concurrentiepositie van haar leden te versterken door hoge kwaliteit van hun dienstverlening en het genereren van efficiency door krachtenbundeling.


Ga naar het nieuwsoverzicht

 

Terug