FinTech-ambassadeur Willem Vermeend opening speaker op NOAB Ledendag

Laatst gewijzigd op: 03-07-2017
Op de NOAB ledendag wordt een sterk inhoudelijk programma gecombineerd met voldoende ruimte om bij te praten met collega-kantoren en te genieten van vermaak en een hapje en drankje. De ledendag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner. Zowel NOAB-leden als NOAB-aspiranten zijn van harte welkom.
 
willem-vermeend_nb.jpg
De thema's voor de ledendag van dit jaar komen rechtstreeks uit de laatste ontwikkelingen in het werkveld: FinTech en soft skills. NOAB heeft dé FinTech-afgezant kunnen strikken als opening speaker: Willem Vermeend. 
 
Over Willem Vermeend
Bekend geworden als staatssecretaris en politicus, inmiddels internetondernemer en hoogleraar Economie 4.0. Als speciale afgezant gaat hij de schakel vormen tussen de FinTech-sector, de overheid, het bedrijfsleven en de toezichthouders. Hij gaat proberen problemen voor technologische bedrijven in de financiële sector op te lossen en gaat Nederland op de kaart zetten als centrum van financiële vernieuwing. Op de ledendag schetst hij een beeld van de ontwikkelingen waar de BV Nederland en dus ook de accountancysector mee te maken krijgen. 
 
Bent u NOAB-lid of aspirant?
Noteer dan nu alvast in uw agenda: Donderdag 2 november 2017 - 11.00 uur tot 20.00 uur
NOAB-kantoren ontvangen binnenkort de officiële uitnodiging om zich in te schrijven. 
 
Terug