FEMKE HOGEMA OP NOAB LEDENDAG: 'LEVER RESULTATEN, GEEN HANDELINGEN'

Laatst gewijzigd op: 31-05-2018

De 6e editie van de NOAB Ledendag vindt plaats op donderdag 6 september bij Watergoed Valburg. Wij hebben dit jaar weer een sterk programma voor NOAB-leden in petto met inspirerende sprekers. De eerste spreker die wij aan u bekend kunnen maken is Femke Hogema.

femke_hogema_55-cropped_aangepast_0.jpg

‘Lever resultaten, geen handelingen’, is één van de hoofdstukken in haar nieuwe boek 'De Winstadviseur' dat binnenkort uitkomt. Haar missie is dat iedere ondernemer een financieel gezond en winstgevend bedrijf runt. Ze onderscheidt daarin drie stappen:

  • elk kantoor moet, vanzelfsprekend, zorgen dat de boekhouding van de klant dagelijks wordt bijgewerkt en altijd up-to-date is;
  • de adviseur moet de ondernemer helpen zijn doelen te vertalen in een winstplan;
  • en tenslotte moet hij de klant begeleiden om op basis van de actuele cijfers en het plan, dagelijks de juiste keuzes te maken.

NOAB-leden: Noteer alvast in uw agenda: Donderdag 6 september 2018. 
NOAB-kantoren ontvangen binnenkort de officiële uitnodiging om zich in te schrijven. 

'Boekhouders moeten af van het idee dat ze tijd verkopen'
“En wat er tegenwoordig nodig is, is iets anders dan de boekhouder gewend was te doen”. “De gemiddelde ondernemer heeft geen boekhouder nodig die het verleden in kaart brengt, maar een winstadviseur die helpt doelen te stellen en deze te realiseren.”

Deze uitspraken zijn afkomstig van Femke Hogema in haar interview met Activa magazine. Het gehele interview kunt u lezen in het magazine dat begin juni verschijnt.

Winstconferentie ProfitCon 28 juni
Femke organiseert op 28 juni 2018 een winstconferentie met daarin veel praktische tips en inzichten uit het boek. ProfitCon is speciaal voor boekhouders en accountants die hun klant op een andere manier willen begeleiden en daardoor voor zowel de klant als zichzelf een winstgevend(er) bedrijf willen bouwen!

Meer informatie
Lees meer en bestel tickets op: www.profitfirst.nl/profitcon. Alleen NOAB-leden profiteren van € 150,- korting.
 


Ga naar het nieuwsoverzicht 

Terug