Benchmark Kantoorcijfers 2018 van start

Laatst gewijzigd op: 07-06-2018

’s-Hertogenbosch / Zwolle, 7 juni 2018

noab_en_fiscount_logo.jpgFiscount en NOAB zijn gestart met de achtste editie van het onderzoek onder MKB-accountants- en administratiekantoren, getiteld ‘Kantoorcijfers 2018’.  In totaal ontvangen zo’n 700 accountantskantoren en 1000 administratiekantoren een uitnodiging om hieraan deel te nemen. De benchmark geeft een representatief inzicht in de kantoorexploitatie, tarieven en omgang met ontwikkelingen binnen dit marktsegment. Maar ook zaken als vergrijzing, adviesomzet en investeringen in ICT worden blootgelegd.

Gratis login voor deelnemers 
NOAB- en Fiscountkantoren kunnen de benchmark ‘Kantoorcijfers 2018’ online invullen tussen 12 juni en 1 september 2018. Daarna wordt alle data grondig geanalyseerd en worden de uitkomsten aan alle deelnemers beschikbaar gesteld. Zij kunnen deze uitkomsten kosteloos online inzien en on-demand gegevens opvragen en analyses maken.

Analyses 
Aan de hand van diverse zelf te kiezen selectiecriteria, zoals regio en soort kantoor, is helder af te lezen hoe goed het eigen kantoor zich kan meten met collega-kantoren onder vergelijkbare (en andere) omstandigheden. Het is dan ook mogelijk om meerdere analyses te maken en vanuit verschillende invalshoeken naar de resultaten te kijken.         

Achtste jaar op rij
NOAB en Fiscount organiseren deze benchmark onder MKB-accountants- en administratiekantoren al sinds 2011. De benchmark 2018 is vernieuwd, nog beter afgestemd op de wensen van de kantoren en bovendien – niet onbelangrijk – zal het invullen nu (beduidend) minder tijd vergen van de deelnemers. Lees hier de samenvatting van de resultaten uit 2017.

Meer informatie 
Kantoren die bij Fiscount of NOAB zijn aangesloten maar niet deelnemen, ontvangen in het najaar een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten en conclusies. 

Meer informatie over de benchmark kunt u opvragen bij:

U kunt zich daar ook opgeven indien u geen deelnemer bent, maar wel toegang tot de resultaten wilt hebben.  

Lees meer op www.noab.nl/benchmark-kantoorcijfers

 


Terug