Acht innovatieve softwarepitches in NOAB-dome op AccountancyExpo

Laatst gewijzigd op: 30-05-2016

logo_accexpo.jpg

Wilt u de laatste innovaties horen op ICT-gebied? Kennismaken met tools en software die u nog niet kende, maar die uw kantoor wel verder kunnen helpen? Bezoek dan gratis de AccountancyExpo, waar NOAB een eigen dome heeft ingericht met een exclusief programma voor haar leden.

ACHT KORTE PITCHES

In ruim één uur tijd mogen 8 aantal leveranciers hun oplossing pitchen voor de NOAB-achterban. De volgende leveranciers zijn door NOAB-leden gekozen om op het podium te staan: 

 

YUKI WKR-tool - PRIMEUR!

Yuki heeft een innovatieve werkkostenregeling-tool ontwikkeld. Deze WKR tool maakt het mogelijk om de verschillende werkkosten overzichtelijk, online en realtime te organiseren. De WKR tool geeft inzicht in de vergoedingen en verstrekkingen die onderverdeeld zijn diverse kostensoorten en het berekend de eventuele te betalen eindheffing. De tool is volledig geïntegreerd in het Yuki platform en is te raadplegen via overzichtelijke rapportages in de online boekhouding. Yuki zal tijdens deze sessie voor het eerst deze nieuwe innovatie tonen. Lees meer over Yuki op www.yuki.nl.

yuki-400x250.png

Analysio 

Analys.io is online monitoring software voor het bewaken van administraties, het signaleren van risico’s en het genereren van advieskansen. Denk daarbij aan automatische WKR controles, signalering van subsidiekansen of identificatie van onjuiste BTW boekingen. Deze innovatieve oplossing wordt inmiddels door kleine en grote kantoren gebruikt voor het monitoren van duizenden administraties. Lees meer op http://analys.io.
 

analysio-400x250.png

Storecove 

Storecove is een service die facturen en creditcardafschriften uit portals automatisch ophaalt. Het doel is om processen verder te automatiseren en kosten en tijd te besparen. Koppel éénmalig al uw leveranciers en uw facturen lopen in UBL-formaat de boekhouding in. Lees meer op www.storecove.com/nl.
 

storecove-400x250.png

Figlo 

Financiële planning is een belangrijke basis bij het advies van een ondernemer. Denk hierbij aan pensionering en vermogensoverdracht. Belangrijke vraag is welke risico’s de ondernemer kan lopen binnen de onderneming én privésituatie. Figlo beschikt over planningssoftware die de huidige situatie van de ondernemer en onderneming inventariseert. En daarbij de adviesvraagstukken oplost, monitort en update. Lees meer op www.figlo.com/nl.
 

figlo-400x250.png

Outsite4u 

Wij maken maatwerk oplossingen tegen een betaalbare prijs. Speciaal voor NOAB-kantoren kunnen wij hiermee processen automatiseren die nu omslachtig zijn, ongestructureerd of veel tijd in beslag nemen. Bijvoorbeeld: VIA machtigingscode of de code van de SBT door de klant zelf via de portal of eigen website in laten vullen, waarbij de code automatisch geïmporteerd wordt. Zelf dus geen gedoe met retourenveloppen, openen en sorteren van machtigingsbrieven, scannen of handmatig invullen, de klant regelt het helemaal zelf. Lees ook https://www.linkedin.com/pulse/via-fou-khan-tsang?trk=prof-post.
 

outsite4u-400x250.png

CaseWare Cloud

Het nieuwe centrum van uw praktijk heet CaseWare Cloud. Caseware Cloud is het nieuwe samenwerkingsplatform waar uw teamleden, uw cliënten en u elkaar online ontmoeten, taken afstemmen, (live) gesprekken voeren en documenten uitwisselen. Waar dossiers centraal gevormd worden en u realtime beleeft wat er zich afspeelt rond uw opdrachten. U zit midden in de dynamiek van strak georganiseerde en prettig gefaciliteerde activiteiten. Lees meer op www.casewarecloud.nl.
 

caseware-400x250.png

Go2ubl 

“Ga toch ubbelen!” Ubbelen staat voor gemak. Ubbelen is het omzetten van een digitaal inkoopdocument naar de 100% volledig e-facturatiestandaard UBL welke door alle gerenommeerde boekhoudpakketten ingelezen kunnen worden. Dus niet alleen facturen, maar ook kas- en pinbonnen. Geen implementatietijd en –kosten. Na je aanmelding direct starten met aanleveren via <kvknummer>@go2UBL of via onze app. Bekijk de video's op www.ubbelen.nl.
 

go2ubl-400x250.png

Printless 

Printless - Dé digitale printoplossing voor de jaarrekening. Direct en geautomatiseerd printen naar PDF met je briefsjabloon vanuit je rapportagetool, zoals je gewend bent dit op papier te doen. Met behulp van een PKIoverheid beroepscertificaat kun je eventueel de jaarrekening digitaal ondertekenen. Lees meer op www.printless.nl.
 

printless-400x250.png

MEER INFO

De AccountancyExpo richt zicht op ICT & innovatie met meer dan 60 exposanten, 15 sprekers en 5 belevingen. De Expo vindt plaats op 7 juni 2016 van 11.00 tot 17.00 uur in de Loods te Nijkerk. 

Lees meer op www.accountancyexpo.nl. 

Terug