25 jaar NOAB: terugblik en vooruitkijken

Laatst gewijzigd op: 14-02-2019

header_facebook_noab_25_jaar.jpg

Een kwart eeuw geleden besloten drie organisaties van administratiekantoren om de krachten te bundelen en een keurmerk op te richten. Anno 2019 is NOAB een onafhankelijke branchevereniging met 1.000 aangesloten kantoren en een eigen gezicht in de branche. En: grootse plannen voor 2019 en daarna.

Ontwikkeling

Door de jaren heen heeft NOAB een grote ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen qua groei naar een stabiel aantal van 1.000 aangesloten kantoren, maar ook op het gebied van strategie, diensten, kwaliteitsborging en samenwerking in de branche. Kwaliteitsborging en belangenbehartiging heeft NOAB aan tafel gebracht bij belangrijke stakeholders, die de meerwaarde van het NOAB-keurmerk erkennen. De marketingcampagne bracht het NOAB-keurmerk vervolgens op het netvlies van ZZP’ers en MKB’ers door heel het land.

Nieuwe strategie

Een lange staat van dienst betekent niet dat NOAB op zijn lauweren rust. De nieuwe strategie is erop gericht om het NOAB-kantoor te begeleiden naar zijn nieuwe rol, het kantoor van de toekomst, met een profiel van vertrouwd adviseur 2.0. De eerste stap hiervoor is genomen door een nieuwe dienstverlening ‘NOAB Next’ te lanceren.

NOAB jubileum

NOAB laat het jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan. Gedurende dit jaar brengen we via de speciale jubileumwebsite 25 jaar geschiedenis compact in beeld en publiceren we interviews met markante personen uit de historie, waarbij ook een terugblik naar de oprichting in 1994 niet ontbreekt. Ook de jaarlijkse NOAB Ledendag is een mooie gelegenheid om het 25-jarig jubileum te vieren dit jaar. 

button_bekijk-jaar-noab-historie-op-de-speciale-jubileumwebsite_0.jpg


Ga naar het nieuwsoverzicht 

Terug