10E EDITIE BENCHMARK KANTOORCIJFERS 2020 VAN START

Laatst gewijzigd op: 11-06-2020

Persberichtnoab_en_fiscount_0.png

’s-Hertogenbosch / Zwolle, 11 juni 2020

Fiscount en NOAB zijn inmiddels de tiende editie van de benchmark ‘Kantoorcijfers 2020’ gestart: het onderzoek onder mkb accountants- en administratiekantoren. De benchmark geeft een representatief inzicht in de kantoorexploitatie, tarieven en vergelijkingen, trends en ontwikkelingen binnen dit marktsegment. Maar ook worden zaken als vergrijzing, adviesomzet en investeringen in ICT in kaart gebracht. In totaal ontvangen zo’n 700 accountantskantoren en 1.000 administratiekantoren een uitnodiging om hieraan deel te nemen.

Gratis resultaten inzien

Tot 1 september 2020 kunnen NOAB- en Fiscountkantoren de benchmark ‘Kantoorcijfers 2020’ online invullen. Daarna wordt alle data grondig geanalyseerd en worden de resultaten beschikbaar gesteld aan alle deelnemers. Zij kunnen deze kosteloos online inzien en on-demand gegevens opvragen en zelf analyses maken.

Analyses maken

De cijfers zijn vanuit diverse zelf te kiezen selectiecriteria, zoals kantoorgrootte, regio en soort kantoor, te bekijken. Zo kunnen kantoren zien waar zij zelf staan en waar de concurrentie staat. Ook is het mogelijk om meerdere analyses te maken en vanuit verschillende invalshoeken naar de resultaten te kijken.

Meer informatie

Kantoren die bij Fiscount of NOAB zijn aangesloten maar niet deelnemen, ontvangen in het najaar een samenvatting van de belangrijkste uitkomsten en conclusies.

Meer informatie over de benchmark kunt u opvragen bij:

Ook als u geen deelnemer bent maar wel de resultaten wilt inzien, kunt u contact opnemen.  

Op www.noab.nl/benchmark-kantoorcijfers leest u meer informatie en kunt u een voorbeeldrapport uit 2019 inzien.


Ga naar het nieuwsoverzicht

 

 

Terug