Minox – Accounting Connected

Laatst gewijzigd op: 23-03-2017
minoxlogo.jpg
Met meer dan dertig jaar ervaring kent Minox de branche van accountants- en administratiekantoren. Accountancy is voortdurend aan veranderingen onderhevig. Nieuwe technologieën doen hun intrede en klantbehoeften veranderen. Zo heeft de ondernemer steeds meer behoefte aan up-to-date informatie en is kritisch. 
 
Een op maat afgestemde samenwerking met een accountant of boekhouder, gecombineerd met de juiste software die dat ondersteunt, is een opkomende trend. Dit betekent dat de samenwerking met de klanten verandert. 
 
Samenwerking tussen accountant en ondernemer 
 
Minox ziet een belangrijke rol voor de accountant in het samen met de klant vormgeven aan deze samenwerking. De accountant stemt zijn diensten af op de specifieke wensen van zijn klant. Het kunnen leveren van maatwerk aan klanten om optimaal waarde toe te voegen voor de klant is een belangrijke factor in de propositie van de accountant. 
 
Minox faciliteert en optimaliseert de samenwerking tussen accountant en klant, door middel van efficiënte en innoverende accountingsoftware. Minox biedt het platform Accounting Connected.
 
Minox verbindt met Accounting Connected
 
Minox maakt software waar je blij van wordt. Wij ontwikkelen onze software namelijk samen
met jou. Met andere woorden; Minox luistert en gaat de dialoog aan met jou, om zo tot
de beste oplossingen te komen. 
 
Onze software is eenvoudig van opzet en biedt unieke en veelzijdige eigenschappen zoals; snel kunnen boeken en gemakkelijk kunnen corrigeren. Ons Accounting Connected platform optimaliseert en faciliteert maatwerk tussen jou en jouw klant. 
 
We zijn voortdurend opzoek naar hoe het beter en efficiënter kan. Denk bijvoorbeeld aan het direct vanuit jouw boekhouding kunnen betalen met MinoxPay. Een slimme en efficiënte manier om snel te kunnen betalen. Maar er is meer. De markt verandert snel en wij spelen hier graag op in. Hoe doen wij dit? Wij werken samen! Zo bieden wij een nieuw en open API-platform welke integratie met andere softwareoplossingen mogelijk maakt.
 
Minox vormt hiermee een ecosysteem die naadloos op jouw bedrijfsprocessen aansluit. 
 
Kijk voor meer informatie op http://www.minox.nl 
 
 
 
 
Terug