Hoe word ik lid?

Laatst gewijzigd op: 06-01-2020

Heeft u een administratie- en belastingadvieskantoor en bent u ervan overtuigd dat kwaliteit de basis is van uw dienstverlening, dan kunt u de stap maken om u aan te sluiten bij NOAB. U bent dan in goed gezelschap.

Informatie of kennismaken

Wij bieden u graag een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan om het lidmaatschap  toe te lichten. Neem contact op met Ellen van der Laan of Sabine Hurkens via tel. 073 - 614 14 19 of welkom@noab.nl.  

Kwalificatie

Uw aansluiting bij NOAB dient een weloverwogen stap te zijn in uw bedrijfsvoering. We stellen strikte eisen voor toetreding. Zo zal uw kantoor bezocht worden door leden van onze onafhankelijke kwalificatiecommissie en dient u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. De commissie zal beoordelen of u voldoet aan de vereiste opleidingseisen en toetst uw interne kantoororganisatie. 

Naast de bovenstaande formele vereisten zijn er ook een aantal praktische zaken die van belang zijn. Zo dient u bijvoorbeeld over een representatieve kantoorruimte te beschikken, die overigens best aan huis mag zijn.  

Reglementen

NOAB stelt hoge eisen aan haar leden, zodat het NOAB-lidmaatschap een keurmerk van kwaliteit is. De regels waaraan NOAB-leden zich moeten houden vindt u op de pagina reglementen.

DIPLOMA'S

NOAB stelt eisen aan het opleidingsniveau. Wij vragen minimaal een aantoonbaar M.B.A.-niveau én minimaal een aantoonbaar Praktijkdiploma Belastingrecht. Wilt u weten of uw genoten opleiding(en) voldoen voor vrijstelling?  Neem dan contact op via welkom@noab.nl.

Indien u niet over de vereiste diploma's beschikt, dan kunt u bij ons cursussen volgen en/of examen doen. U vindt hier twee voorbeelden van dergelijke examens: 
Examen Accountancy Praktijk voor Gevorderen en Examen Fiscale Praktijk voor Gevorderden.

VOG (VERKLARING OMTRENT GEDRAG)

Kantoren die lid willen worden dienen vanaf nu een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen van de kantoorhouder, vennoten en directie.

Direct lid worden

Bent u van mening dat u zonder meer aan de kwaliteitsnormen van NOAB kunt voldoen en wilt u met uw kantoor meteen deze stap maken, dan kunt u het aanmeldingsformulier downloaden en naar ons zenden. 

Aanvraagformulier NOAB lidmaatschap

KENNISMAKEN
Wilt u liever eerst meer informatie of wilt u kennismaken in een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met
Ellen van der Laan of Sabine Hurkens via tel. 073 - 614 14 19 of welkom@noab.nl.  

 

Terug