Educatieprogramma

Laatst gewijzigd op: 30-11-2020

educatie_online_cursussen_0.png

Welkom bij het educatieprogramma van NOAB. Een uitgebreid programma om uw vakkennis op peil te houden. 

Door de aangescherpte corona maatregelen heeft NOAB besloten alle cursussen tot het einde van het jaar online aan te bieden, te verplaatsen (bij meerdaagse cursussen) of te annuleren. Indien u ingeschreven staat voor een cursus op locatie dan ontvangt u een mail waarin staat welke passende oplossing NOAB aanbiedt.
 
Verplichte cursus 2020
Tevens heeft NOAB besloten om alle resterende data van de verplichte cursus ‘Stilstaan is geen optie in de praktijk’ tot het einde van het jaar (2020) te annuleren. Deze worden in het voorjaar en najaar van 2021 ingepland. Meer informatie hierover volgt. 

Fiscaal

 

 

 

 

Accountancy

Algemeen

E-learning en overig

 

 

 

Inschrijven NOAB-leden

NOAB-leden kunnen zich inschrijven door op de cursussen te klikken. Daarna kunnen zij een betreffende datum  selecteren. NOAB-leden kunnen ook via de kalender zien welke mogelijkheden er zijn.

Geen lid, wel een cursus volgen?

Ook als je geen NOAB-lid bent maar wel een cursus wilt volgen kan dat. Klik op bovenstaande cursussen en vul daarna het inschrijfformulier in (alleen bedoeld voor niet-leden).

Zorg dat u goed voorbereid bent

Lees voordat u een online cursus gaat volgen deze korte handleiding aandachtig door zodat u goed voorbereid de cursus kunt volgen.

Goed om te weten

  • NOAB hanteert een PE-cyclus van 1 jaar, lopende van 1 januari t/m 31 december.  
  • Elk jaar is één educatieonderwerp verplicht. NOAB-kantoren krijgen daarvoor geen PE-punten. Alleen als u zich met meerdere medewerkers inschrijft voor de verplichte cursus dan krijgt u voor de tweede inschrijving 6 PE-punten en de derde inschrijving nog eens 2 PE-punten. In totaal per kantoor maximaal 8 PE-punten.
  • Bekijk hier de voorwaarden en de cursuslocaties. Voor NOAB-leden geldt ook het PE-reglement.
  • Na inloggen kunt u het cursusaanbod ook op datumvolgorde op de kalender zien. 
  • PE-punten voor externe cursussen kunt u aanvragen via het PE-formulier.  

 

Terug