Educatieprogramma

Laatst gewijzigd op: 29-10-2020

educatie_bijgesneden2_2.jpg

Welkom bij het educatieprogramma van NOAB. Een uitgebreid programma om uw vakkennis op peil te houden. Door versoepelingen van de overheid zullen er in het najaar zowel 'live' bijeenkomsten als online cursussen plaatsvinden.

Bekijk het complete aanbod in deze pdf of klik hieronder op een cursus voor meer informatie en inschrijven. 

Klassikale bijeenkomsten vinden plaats uiteraard onder voorbehoud van wijzigingen in de situatie rondom de coronamaatregelen en versoepelingen die vanuit de overheid genomen worden. 

Fiscaal

Personeel

Accountancy

 

Algemeen

E-learning en overig

 

 

 

 

 

 


Door de nieuwe Covid-19 maatregelen heeft NOAB besloten de meeste cursussen, die de komende weken (tot en met 11 november 2020) op locatie gegeven worden, online te gaan geven. Deelnemers die ingeschreven staan, zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Uiteraard blijven we de adviezen nauwgezet volgen.

Meerdaagse cursussen
Voor de meerdaagse cursussen met zeer kleine groepen is, in overleg met de docent, besloten de cursus wel op locatie (Kontakt der Kontinenten) door te laten gaan. Deze locatie heeft uitstekende maatregelen getroffen. Een dag voor aanvang ontvangt u een plattegrond, zodat u precies weet in welke zaal u verwacht wordt.
Dit geldt ook voor de cursus Power Bi, die zich niet goed leent voor een online cursus. Hierdoor is er een beperkte beschikbaarheid voor de grootte van de groep.
 
Verplichte cursus
De sessies van de verplichte cursus 'Stilstaan is geen optie in de praktijk' op 4 en 10 november zijn geannuleerd. Binnenkort nemen we een besluit over de verplichte cursus die na 11 november plaatsvinden. 

Inschrijven NOAB-leden

NOAB-leden kunnen zich inschrijven door op de cursussen te klikken. Daarna kunnen zij een betreffende datum  selecteren. NOAB-leden kunnen ook via de kalender zien welke mogelijkheden er zijn.

Geen lid, wel een cursus volgen?

Ook als je geen NOAB-lid bent maar wel een cursus wilt volgen kan dat. Klik op bovenstaande cursussen en vul daarna het inschrijfformulier in (alleen bedoeld voor niet-leden).

Zorg dat u goed voorbereid bent

Lees voordat u een online cursus gaat volgen deze korte handleiding aandachtig door zodat u goed voorbereid de cursus kunt volgen.

Goed om te weten

  • NOAB hanteert een PE-cyclus van 1 jaar, lopende van 1 januari t/m 31 december.  
  • Elk jaar is één educatieonderwerp verplicht. NOAB-kantoren krijgen daarvoor geen PE-punten. Alleen als u zich met meerdere medewerkers inschrijft voor de verplichte cursus dan krijgt u voor de tweede inschrijving 6 PE-punten en de derde inschrijving nog eens 2 PE-punten. In totaal per kantoor maximaal 8 PE-punten.
  • Bekijk hier de voorwaarden en de cursuslocaties. Voor NOAB-leden geldt ook het PE-reglement.
  • Na inloggen kunt u het cursusaanbod ook op datumvolgorde op de kalender zien. 
  • PE-punten voor externe cursussen kunt u aanvragen via het PE-formulier.  

Verplichte cursus
In het najaar organiseren wij 10 klassikale bijeenkomsten op een locatie die uiteraard coronaproof is met afstandsmaatregelen en een maximaal aantal deelnemers. Deze bijeenkomsten zullen worden ingepland vanaf de derde week van september t/m december 2020. De overige 10 klassikale bijeenkomsten zullen worden ingepland in het voorjaar van 2021. Het bestuur van NOAB heeft gezien de omstandigheden besloten voor het jaar 2021 géén nieuwe verplichte cursus te organiseren zodat er voldoende mogelijkheid is voor alle leden om de verplichte cursus 2020 af te ronden. Uiteraard is dit onder voorbehoud van wijzigingen in de situatie rondom de maatregelen en versoepelingen die vanuit de overheid genomen worden. Indien er aanleiding toe is, kan het bestuur alsnog overgaan tot een ander besluit.

PE-verplichting
De jaarlijkse PE-verplichting conform PE-reglement blijft gehandhaafd. 

 

Terug