Eindejaarsactualiteiten

noab_pictogram_klassikaal-01.jpg
Klassikaal
noab_pictogram_tijd-01.jpg
14:00 - 20:00 uur
(17:30 - 18:30 diner)
noab_pictogram_euro-01.jpg
NOAB-leden: € 200,00 excl. btw
Niet-leden: € 250,00 excl. btw

Bij de prijs is een warme maaltijd inbegrepen.

noab_pictogram_docent-01.jpg  

mr. Heleen Elbert is als zelfstandig fiscaal jurist werkzaam bij Elbert Fiscaal. mr. Eric van Uunen is als fiscaal jurist en vennoot verbonden aan Marree & Van Uunen Belastingadviseurs.
noab_pictogram_pe-01.jpg
NOAB 5
RB: 5 fiscaal
NIRPA: 48 kennis

Deze cursus/opleiding is ook toegankelijk voor niet-leden.

Voor de vakbekwame kantoorhouder, gevorderde assistent en adviseur die
voor zijn cliënten een betrouwbare bron van informatie wil zijn, organiseert
NOAB elk najaar de eindejaaractualiteiten. De meest relevante
belastingtechnische onderwerpen komen aan de orde.

De docenten Heleen Elbert en Eric van Uunen doorgronden de op handen zijnde
veranderende wet- en regelgeving en de relevantie daarvan voor de alledaagse
praktijk van de administratie- en accountantskantoren waarvan de cliënten zich
voornamelijk bevinden in het mkb.

Onderwerpen

  • belastingplan 2022
  • overige fiscale maatregelen 2022
  • fiscale verzamelwet 2022
  • UBO-register update
  • fiscale maatregelen uit het regeerakkoord
  • bouwstenen kabinet over belastingheffing komende jaren (bijvoorbeeld: eigen woning naar box 3, belasting betalen over vermogen in box 2, fictief rendement in box 2, afschaffen BOR?)
  • eventuele andere fiscale wijzigingen per 01-01-2022 of snel daarna, zoals de box 3 plannen
Let op: het betreft een hybride cursus. Je volgt deze cursus op locatie en er zijn deelnemers die tegelijkertijd online aan deze training deelnemen. Je kan je dus inschrijven voor deze cursus op locatie (beperkt aantal beschikbare plaatsen) of de cursus online volgen, Online Eindejaarsactualiteiten.

Inschrijven NOAB-leden
Klik op een datum om in te schrijven.
 

Terug

 


Geen NOAB-lid, wel deze cursus volgen?
Klik dan hier om het inschrijfformulier in te vullen.