Benchmark kantoorcijfers 2017

noab_pictogram_klassikaal-01.jpg
Klassikaal
noab_pictogram_tijd-01.jpg
16:00 - 19:00
noab_pictogram_euro-01.jpg
94,00 excl. btw.
Bij de prijs is een kop soep en een broodje inbegrepen.
noab_pictogram_docent-01.jpg
drs. Tonnis van Dam RC is directeur van Compare to Compete en trainer bij Beat the Benchmark. Hij is gespecialiseerd in prestatie-inzicht en prestatie-verbetering. Met behulp van de COMPAREmethode helpt hij NOAB-leden effectief en efficiënt aan betere prestaties.
noab_pictogram_pe-01.jpg
NOAB 3
RB 3 niet-fiscaal
Wilt u het meeste uit de benchmark kantoorcijfers halen? Wilt u de resultaten gebruiken om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het verbeteren van uw prestaties? Wilt u dat 2018 een topjaar voor u wordt? Neem dan deel aan het kantoren overleg “ Benchmark”!
 
Binnen het kantoren overleg “Benchmark”, leert u de benchmark ten volle te gebruiken en het maximale voordeel eruit te halen. U krijgt verbeterpotentieel en kansen liggen.
U leert om zelf een goede analyse uit te voeren om zo erachter te komen waar u het beste aan kunt werken. Ook ontvangt u praktisch bewezen gereedschappen om uw prestaties te verbeteren. Bovendien spart u met collega deelnemers over mogelijke
verbeteracties. Ervaring leert dat ook het sparren met collega’s als zeer waardevol wordt gezien. 
 
Eén van de deelnemers meldde: ”De persoonlijke uitleg in combinatie met de plenaire behandeling van diverse onderdelen van de benchmarkrapportage hebben mij een goed inzicht gegeven in de wijze waarop wij de informatie moeten lezen en kunnen gebruiken om onze resultaten binnen de onderneming te verbeteren in vergelijking tot de overige ondernemingen binnen de benchmark.”
 
Onderwerpen
Uw voordelen
• inzicht in verbeterpotentieel
• concrete acties tot verbetering van uw prestaties
• gereedschappen waarmee u direct aan de slag kunt om uw prestaties te verbeteren
• adviezen/inzichten van uw vakcollega’s
 
Inschrijven
NOAB leden: Klik op een datum om in te schrijven. 
Geen NOAB-lid maar wel deze cursus volgen? Dan geldt een meerprijs van 25%. Neem contact op met het secretariaat via tel. 073 - 614 14 19 of educatie@noab.nl om u in te schrijven.
 
Terug