Asperion

Laatst gewijzigd op: 04-05-2017
asperion.pngAsperion levert inmiddels al meer dan 10 jaar online boekhoud software, voor het MKB en de Accountancy. De software is 100% webbased met veel functionaliteit, groot gebruiksgemak en een HelpDesk die ècht helpt. Naast online boekhouden zijn er modules beschikbaar voor Handel, Productie, Facturatie en Urenregistratie.
 
De focus ligt op het efficiënt samenwerken tussen de accountant en de ondernemer. Met de modulaire opbouw van Asperion, kan de accountant zelf bepalen wat de klant aan functionaliteit krijgt.
 
De nieuwste Scan- en herkenfuncties zijn volledig geïntegreerd en resulteren in automatische boekingen waardoor het tijdrovende inklopwerk tot een minimum kan worden beperkt. 
 
Met de PortalDesk kan de ondernemer zijn boekstukken eenvoudig aanleveren en de aangiften inzien en accorderen voor verzending.
 
De automatische bankkoppelingen, waarmee de transacties automatisch worden verwerkt in de administratie geeft ook een enorme efficiency. Zo zijn er automatische koppelingen met: ABNAMRO, Rabobank, ING, KNAB en de Bunq.
 
Met de mobiele app, kunnen bonnetjes onderweg zelfs worden gescand en zijn ondernemers altijd up-to-date. 
 
De software is scherp geprijsd dus betaalbaar voor zelfs de kleinste onderneming. Asperion is SRA gecertificeerd en houder van het keurmerk Zeker-Online. 
 
Het keurmerk Zeker-Online geeft aan dat het pakket veilig is en de rapportages en overzichten betrouwbaar zijn. Zeker-Online is opgericht om het boekhouden via internet zoveel mogelijk te standaardiseren en te laten voldoen aan een hoge norm. Dit waarborgt de kwaliteit van de software en verhoogt de kwaliteit van de administratie. 
 
Voor kantoren die aangesloten zijn bij de NOAB, heeft Asperion een speciale introductie regeling. Hiermee heb je recht op een verlengde proefperiode om alle gemakken van Asperion te ontdekken en krijg je een introductie training op maat voor een snelle start.
 
Kijk voor meer informatie op : www.asperion.nl
 
Terug