AFAS

Laatst gewijzigd op: 30-09-2021

Deloitte MKB Accountancy & Advies launching partner AFAS SB+

‘’Met AFAS SB+ en het klantportaal van AFAS creëren we een one-stop-shop voor de interne- en externe processen van Deloitte MKB Accountancy & Advies’’

Leusden,  27 september 2021 – Deloitte MKB Accountancy & Advies kiest voor een strategische samenwerking met AFAS Software. Deloitte gaat vanaf 1 januari 2022 werken met de geïntegreerde accountancy suite van AFAS bestaande uit AFAS SB+ en het klantportaal van AFAS. Hierdoor zet Deloitte een grote stap in het verder helpen digitaliseren en automatiseren van hun MKB-klanten. Dit maakt online samenwerken efficiënter.

Lees het gehele persbericht.

Eén pakket om jouw complete kantoor te automatiserenafas_logo_partnerpagina.png

Software is essentieel voor ieder accountants- of administratiekantoor. Maar met goede software maak je niet het verschil. Wat je uit die software haalt maakt jouw kantoor onweerstaanbaar voor jouw klant. Met de accountancy software van AFAS heb je een compleet pakket in handen. Voor zowel grote als kleine kantoren, volledig online en tegen een voordelige vaste prijs per maand.

                            afas_partnerpag_afb_1.png

Accountancy software

Maar dan net even anders. Dit is wat de software uniek maakt!afas_partnerpagina_afb_2.png

De accountancy software van AFAS heeft alle modules die jij als kantoor nodig hebt als enige écht met elkaar geïntegreerd. Zo heb je de mogelijkheid met één pakket jouw volledige kantoor te digitaliseren en automatiseren met een hoogwaardige best practice.

Van CRM tot financieel, van fiscaal tot uren facturatie en van de boekhouding van jouw klant tot aan de salarisadministratie via de accountancy portal, alles zit er in en wissel je online via een beveiligde verbinding met elkaar uit.

 

Afas lanceert SB+

AFAS lanceert SB+ - AFAS Software

Terug