7 redenen om NOAB-lid te worden

Laatst gewijzigd op: 03-02-2020
Wordt u lid van NOAB, dan sluit u zich aan bij een vereniging van 1.000 kantoren die het kaf van het koren scheidt. NOAB biedt u een kwaliteitskeurmerk, belangenbehartiging en ontzorging door een breed dienstenpakket. U kunt op NOAB terugvallen voor advies en ondersteuning in uw dagelijks werk. En door afspraken die NOAB maakt met banken, brancheorganisaties en de Belastingdienst onderscheidt u zich bij uw mkb-klant. 
 
Als NOAB-lid profiteert u van onderstaande voordelen:
 

1. KWALITEITSBORGING EN PROFILERING MET HET KEURMERK noab_keurmerk_rgb_0.jpg

NOAB wordt gezien als serieuze gesprekspartner door stakeholders en creëert onderscheidend vermogen door het profileren van het kwaliteitskeurmerk (o.a. verklaringen). Dit profileren gebeurt richting instanties en overheden, maar ook naar mkb’ers en zzp’ers met de marketingcampagne

2. KENNISCENTRUM

icoon_website_nieuw.jpgNOAB-kantoren kunnen gebruik maken van het kenniscentrum, met daarin o.a.: 
• Avanzer Antwoord inclusief Navigator, XpertHR, CAO Research, Pensioen Research
• Modellen (van arbeidsrecht tot Vpb), artikelen, stappenplannen, klantbrieven, etc.
• Het NOAB Kwaliteitssysteem (NKS)
• Vaktechnische praktijknotities en kennisvragen

 

3. DIENSTVERLENING

NOAB biedt een breed dienstenpakket aan, waaronder: benchmark Kantoorcijfers, folders e.d. voor klanten, nieuwsbrieven, evenementen/bijeenkomsten, een nieuwsbrief-generator, het Activa-magazine, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

4. ONDERSTEUNING

Aangesloten kantoren kunt gebruik maken van ondersteuning door het NOAB-secretariaat, de gratis helpdesk en advies van specialisten, hulp bij calamiteiten.

5. BELANGENBEHARTIGING EN GIDSFUNCTIE 

NOAB behartigt uw belangen bij o.a. banken, de overheid en de Belastingdienst. Tevens vertalen wij belangrijke trends en ontwikkelingen naar handvatten voor de praktijk.

6. EDUCATIEopleidingen_0.png

NOAB biedt een uitgebreid en scherp geprijsd educatieprogramma aan om uw kennis op peil te houden. De cursussen zijn geaccrediteerd door RB, NBA (tot april 2020) en NIRPA en grotendeels toegankelijk voor externe cursisten.

7. NOAB-COMMUNITY 

Leer uw NOAB-collega’s kennen op bijeenkomsten en evenementen, op het online discussieforum of zoek collega’s in de buurt.

 

Download alle voordelen en de tarieven van het NOAB-lidmaatschap

KENNISMAKEN

Wilt u liever eerst meer informatie of wilt u vrijblijvend kennismaken in een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met
Ellen van der Laan of Sabine Hurkens via tel. 073 - 614 14 19 of welkom@noab.nl.  

DIRECT AANMELDEN 

Bent u van mening dat u zonder meer aan de kwaliteitsnormen van NOAB kunt voldoen en wilt u met uw kantoor meteen deze stap maken? Ga dan naar Hoe word ik lid

NOAB-waardemeter

Als NOAB-lid profiteert u van voordelen, waarvan is onderzocht welke waarde de leden eraan toekennen. Uit de resultaten van dit onderzoek kunnen wij concluderen dat NOAB-kantoren het lidmaatschap een contante belevingswaarde toekennen van
€ 10.194. 

Dit is ruim 7,5 keer de jaarcontributie van € 1.295.

waardemeter_met_bedragen_v2.png

 

Terug