7 redenen om NOAB-lid te worden

Laatst gewijzigd op: 22-06-2017
noab_keurmerk_rgb_0.jpgWordt u lid van NOAB, dan sluit u zich aan bij een vereniging van 1000 kantoren die het kaf van het koren scheidt. NOAB biedt u een kwaliteitskeurmerk, belangenbehartiging en ontzorging door een breed dienstenpakket. U kunt op NOAB terugvallen voor advies en ondersteuning in uw dagelijks werk. En door afspraken die NOAB maakt met banken, brancheorganisaties en de Belastingdienst onderscheidt u zich bij uw MKB-klant. 
 

Als NOAB-lid profiteert u van 7 voordelen, waarvan is onderzocht welke waarde de leden eraan toekennen. Uit de resultaten van dit onderzoek kunnen wij concluderen dat NOAB-kantoren het lidmaatschap een contante belevingswaarde toekennen van € 10.194. 

Dit is ruim 8,5 keer de jaarcontributie van € 1.195.

 

waardemeter_met_bedragen_v2.png
 

1. KWALITEITSBORGING EN PROFILERING MET HET KEURMERK (door leden gewaardeerd op € 1.194) 
NOAB wordt gezien als serieuze gesprekspartner door stakeholders en creëert onderscheidend vermogen door het profileren van het kwaliteitskeurmerk (o.a. verklaringen). Dit profileren gebeurt richting instanties en overheden, maar ook naar MKB’ers en ZZP’ers met de recent gelanceerde marketingcampagne

2. KENNISCENTRUM (door leden gewaardeerd op € 3.553) 

NOAB-kantoren kunnen gebruik maken van het kenniscentrum, met daarin o.a.: 
• Kluwer Navigator met Fiscaal+, XpertHR, CAO Research, Pensioen Research (marktwaarde ca. € 3.800)
• Modellen (van arbeidsrecht tot VPB), artikelen, stappenplannen, klantbrieven, etc.
• Het NOAB Kwaliteitssysteem
• Vaktechnische praktijknotities en kennisvragen

3. DIENSTVERLENING (door leden gewaardeerd op € 2.032) 
NOAB biedt een breed dienstenpakket aan, waaronder benchmark Kantoorcijfers, folders e.d. voor klanten, ledennieuwsbrieven, evenementen, een nieuwsbrief-generator, het Activa-magazine, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en collectieve kortingen op software.
Het complete pakket aan diensten en voordelen kunt u hier downloaden.

4. ONDERSTEUNING (door leden gewaardeerd op € 1.404) 
Aangesloten kantoren kunt gebruik maken van de gratis helpdesk en advies van specialisten, ondersteuning door een secretariaat en hulp bij calamiteiten.

5. BELANGENBEHARTIGING EN GIDSFUNCTIE (door leden gewaardeerd op € 986) 
NOAB behartigt uw belangen bij de overheid en marktpartijen. Daarom vraagt NOAB regelmatig naar uw mening over onderwerpen die u en uw klanten raken.  Die informatie wordt gebruikt in consultaties en overleg met de overheid, waarvoor NOAB regelmatig aanschuift. Daarnaast werkt NOAB waar nodig samen met zusterorganisaties om meer gewicht in de schaal te leggen bij belangrijke besluitvormingsprocessen. 
Ook vertaalt NOAB belangrijke trends en ontwikkelingen naar uw dagelijkse praktijk. U krijgt praktische handvatten om veranderingen door te voeren of nieuwe zaken te implementeren. Met voorlichting en educatie zorgt NOAB ervoor dat u op de hoogte bent van de laatste standaarden en werkwijzen. Met NOAB als gids bent u klaar voor de toekomst.

6. EDUCATIE (door leden gewaardeerd op € 634) 
NOAB biedt een uitgebreid en scherp geprijsd educatieprogramma om uw kennis op peil te houden. De cursussen zijn geaccrediteerd door RB, NBA en NIRPA en grotendeels toegankelijk voor externe cursisten.

7. NOAB-COMMUNITY (door leden gewaardeerd op € 391) 
NOAB-kantoren leren hun collega’s op een ongedwongen manier kennen op bijeenkomsten, afdelingsvergaderingen en de jaarlijkse NOAB Ledendag. Dit geeft verbondenheid, perspectief en steun. Met uw inhoudelijke vragen kunt u terecht op het forum en op vaktechnische bijeenkomsten kunnen leden onderling casussen bespreken en elkaar verder helpen. En met de online ledenzoeker kunnen leden worden opgezocht in een bepaalde regio, met een bepaald specialisme of softwarepakket. Dit versterkt de onderlinge binding en samenwerking.

 
MEER INFORMATIE

KENNISMAKEN
Wilt u liever eerst meer informatie of wilt u kennismaken in een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met
Ellen van der Laan via tel. 073 - 614 14 19. U kunt haar uiteraard ook mailen op welkom@noab.nl. Zij bezoekt graag uw kantoor voor een vrijblijvende kennismaking. 

DIRECT AANMELDEN 
Bent u van mening dat u zonder meer aan de kwaliteitsnormen van NOAB kunt voldoen en wilt u met uw kantoor meteen deze stap maken? Ga dan naar Hoe word ik lid

Terug