7 redenen om NOAB-lid te worden

Laatst gewijzigd op: 27-03-2019
noab_keurmerk_rgb_0.jpgWordt u lid van NOAB, dan sluit u zich aan bij een vereniging van 1000 kantoren die het kaf van het koren scheidt. NOAB biedt u een kwaliteitskeurmerk, belangenbehartiging en ontzorging door een breed dienstenpakket. U kunt op NOAB terugvallen voor advies en ondersteuning in uw dagelijks werk. En door afspraken die NOAB maakt met banken, brancheorganisaties en de Belastingdienst onderscheidt u zich bij uw MKB-klant. 
 

Als NOAB-lid profiteert u van 7 voordelen, waarvan is onderzocht welke waarde de leden eraan toekennen. Uit de resultaten van dit onderzoek kunnen wij concluderen dat NOAB-kantoren het lidmaatschap een contante belevingswaarde toekennen van € 10.194. 

Dit is ruim 7,5 keer de jaarcontributie van € 1.295.

 

waardemeter_met_bedragen_v2.png
 

1. KWALITEITSBORGING EN PROFILERING MET HET KEURMERK 
NOAB wordt gezien als serieuze gesprekspartner door stakeholders en creëert onderscheidend vermogen door het profileren van het kwaliteitskeurmerk (o.a. verklaringen). Dit profileren gebeurt richting instanties en overheden, maar ook naar MKB’ers en ZZP’ers met de recent gelanceerde marketingcampagne

2. KENNISCENTRUM

NOAB-kantoren kunnen gebruik maken van het kenniscentrum, met daarin o.a.: 
• Avanzer Antwoord inclusief Navigator, XpertHR, CAO Research, Pensioen Research
• Modellen (van arbeidsrecht tot VPB), artikelen, stappenplannen, klantbrieven, etc.
• Het NOAB Kwaliteitssysteem
• Vaktechnische praktijknotities en kennisvragen

3. DIENSTVERLENING
NOAB biedt een breed dienstenpakket aan, waaronder: benchmark Kantoorcijfers, folders e.d. voor klanten, ledennieuwsbrieven, evenementen, een nieuwsbrief-generator, het Activa-magazine, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en collectieve kortingen op software.

Het complete pakket aan diensten en voordelen kunt u hier downloaden.

4. ONDERSTEUNING
Aangesloten kantoren kunt gebruik maken van de gratis helpdesk en advies van specialisten, ondersteuning door een secretariaat en hulp bij calamiteiten.

5. BELANGENBEHARTIGING EN GIDSFUNCTIE 
NOAB behartigt uw belangen bij o.a. banken, de overheid en de Belastingdienst. Tevens vertalen wij belangrijke trends en ontwikkelingen naar handvatten voor de praktijk.

6. EDUCATIE
NOAB biedt een uitgebreid en scherp geprijsd educatieprogramma om uw kennis op peil te houden. De cursussen zijn geaccrediteerd door RB, NBA en NIRPA en grotendeels toegankelijk voor externe cursisten.

7. NOAB-COMMUNITY 
Leer uw NOAB-collega’s kennen op bijeenkomsten en evenementen, op het online discussieforum of zoek collega’s in de buurt.

 
MEER INFORMATIE

KENNISMAKEN
Wilt u liever eerst meer informatie of wilt u kennismaken in een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met
Ellen van der Laan of Sabine Hurkens via tel. 073 - 614 14 19 of welkom@noab.nl.  

DIRECT AANMELDEN 
Bent u van mening dat u zonder meer aan de kwaliteitsnormen van NOAB kunt voldoen en wilt u met uw kantoor meteen deze stap maken? Ga dan naar Hoe word ik lid

Terug