Educatieprogramma

Laatst gewijzigd op: 19-07-2021

header_educatieprogramma.png

Welkom bij het educatieprogramma van NOAB. Wij bieden een uitgebreid programma aan om je vakkennis op peil te houden. Bekijk hieronder het complete aanbod 2021.

Fiscaal

Accountancy

Personeel

Algemeen

E-learnings


Als je ingeschreven bent voor een cursus op locatie dan gaat deze zonder tegenbericht door. Alle locaties hebben uitstekende coronamaatregelen getroffen. Maar mocht het n.a.v. aangescherpte maatregelen niet mogelijk zijn dan kan het zijn dat we de cursus online door laten gaan, verplaatsen of annuleren. Hierover word je dan geïnformeerd. Ook bij onvoldoende inschrijvingen kan een educatiebijeenkomst geannuleerd worden.

Kijk dus goed of je ingeschreven staat op je bevestiging of overzicht!


Verplichte cursus 2020 > volgen in 2021
In het najaar van 2021 worden ook nog genoeg klassikale bijeenkomsten voor de verplichte cursus 2020 gegeven.

Inschrijven NOAB-leden
NOAB-leden kunnen zich inschrijven door op de cursussen te klikken. Daarna kunnen zij een betreffende datum  selecteren. NOAB-leden kunnen ook via de kalender zien welke mogelijkheden er zijn.

Geen lid, wel een cursus volgen?
Ook als je geen NOAB-lid bent maar wel een cursus wilt volgen kan dat. Klik op bovenstaande cursussen en vul daarna het inschrijfformulier in (alleen bedoeld voor niet-leden).

Zorg dat je goed voorbereid bent
Lees voordat je een online cursus gaat volgen deze korte handleiding aandachtig door zodat je goed voorbereid de cursus kan volgen.

Goed om te weten

  • NOAB hanteert een PE-cyclus van 1 jaar, lopende van 1 januari t/m 31 december.  
  • Elk jaar is één educatieonderwerp verplicht. NOAB-kantoren krijgen daarvoor geen PE-punten. Alleen als u zich met meerdere medewerkers inschrijft voor de verplichte cursus dan krijgt u voor de tweede inschrijving 6 PE-punten en de derde inschrijving nog eens 2 PE-punten. In totaal per kantoor maximaal 8 PE-punten.
  • Bekijk hier de voorwaarden en de cursuslocaties. Voor NOAB-leden geldt ook het PE-reglement.
  • Na inloggen kunt u het cursusaanbod ook op datumvolgorde op de kalender zien. 
  • PE-punten voor externe cursussen kunt u aanvragen via het PE-formulier.  
Terug