Educatieprogramma

Laatst gewijzigd op: 27-01-2022

button_educatieprogramma_algemeen_website.png

Welkom bij het educatieprogramma van NOAB. Wij bieden een uitgebreid programma aan om je vakkennis op peil te houden. Bekijk hieronder het complete aanbod.

Let op: coronamaatregelen m.b.t educatiebijeenkomsten NOAB

Locaties voor de educatiebijeenkomsten dienen zich te houden aan de door de Rijksoverheid aangekondigde coronamaatregelen en de richtlijnen van het RIVM hieromtrent. Dat betekent dat alle locaties dienen te controleren op een coronatoegangsbewijs. Dit wil zeggen dat alle gasten in het bezit dienen te zijn van een negatief testresultaat van maximaal 24 uur oud, een geldig herstelbewijs of een volledig vaccinatiebewijs kunnen tonen. De locatie controleert dit door middel van de QR-code in de Corona Check App en een geldig legitimatiebewijs.

Meer informatie is te vinden op: Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Fiscaal

Accountancy

Personeel

Algemeen

E-learnings


Verplichte cursus
Gezien de huidige ontwikkelingen en maatregelen omtrent Covid-19 hebben wij besloten om de verplichte cursus voor dit najaar te annuleren. In het voorjaar 2022 worden extra cursusdagen ingepland. Meer informatie en inschrijven.

Inschrijven NOAB-leden
NOAB-leden kunnen zich inschrijven door op de cursussen te klikken. Daarna kunnen zij een betreffende datum  selecteren. NOAB-leden kunnen ook via de kalender zien welke mogelijkheden er zijn.

Geen lid, wel een cursus volgen?
Ook als je geen NOAB-lid bent maar wel een cursus wilt volgen kan dat. Klik op bovenstaande cursussen en vul daarna het inschrijfformulier in (alleen bedoeld voor niet-leden).

Zorg dat je goed voorbereid bent
Lees voordat je een online cursus gaat volgen deze korte handleiding aandachtig door zodat je goed voorbereid de cursus kan volgen.

Goed om te weten

  • NOAB hanteert een PE-cyclus van 1 jaar, lopende van 1 januari t/m 31 december.  
  • Elk jaar is één educatieonderwerp verplicht. NOAB-kantoren krijgen daarvoor geen PE-punten. Alleen als u zich met meerdere medewerkers inschrijft voor de verplichte cursus dan krijgt u voor de tweede inschrijving 6 PE-punten en de derde inschrijving nog eens 2 PE-punten. In totaal per kantoor maximaal 8 PE-punten.
  • Bekijk hier de voorwaarden en de cursuslocaties. Voor NOAB-leden geldt ook het PE-reglement.
  • Na inloggen kunt u het cursusaanbod ook op datumvolgorde op de kalender zien. 
  • PE-punten voor externe cursussen kunt u aanvragen via het PE-formulier.  
Terug